fredag 12 februari 2010

Carmex....


En av det klart bästa läppjucken är carmex. Testa den om du inte gjort det. Tyvärr så har jag ej hittat den här med "cherry flavor" i vårat kära land. Köpte den här i jänkeland, men nu så hittade jag den på asos.com. Så förhoppningsvis så bör den dyka upp med lite andra fina grejjer snart. Livsfarligt lätt att beställa saker därifrån...Finns mycket fint att shoppa!

9 kommentarer:

Zazzan sa...

Jodå, Cherry Carmex finns att få tag på här också. Genom Betties Galleria till exempel. :-)
http://www.bettiesgalleria.com/index.php?main_page=product_info&products_id=485
Jag har tänkt beställa det och testa, men det har aldrig blivit av. Men nu när du säger att det är så bra så ska jag kanske ge det en chans ändå. :-)

Tjuettan sa...

Hmmm...då vet jag det till nästa gång. Priset var ju nästan detsamma också, men hittade inte cherry på burk. Men iof så funkar det väl lika bra på tub också, men jag gillar burken.

Tjuettan sa...

Såg precis att bettiesgalleria.com också ligger utomlands...kanske det är för starka gejjer med körsbär för svenskarna ;)

Zazzan sa...

Aha, jag fattade inte att du ville ha det på burk. Själv är jag inte mycket för burk, tycker det känns lite ofräscht. :-S
Det är RFSU som distribuerar Carmex i Sverige nuförtiden, så du kan ju kontakta dom så kan dom säkert tala om vart du kan få tag i burken. :-)
Och jo, Betties är ju oxå utomlands. Men fraktfritt dock! :-)

Tjuettan sa...

Ja jag såg det, flummigt att det är RFSU. Den här räcker väl ett tag nu, så till nästa gång kanske körsbär också finns på Willy´s. Så kan man ta den med den sedvanliga storhandlingen ;)

Gina Americana sa...

My grandmother, "Nannie Frances," who by the way was my style icon, used to swear by Carmex. She said it was even good for strengthening & softening your nails.

Tjuettan sa...

I´ll try that!

Alexandra sa...

efter jag fick den av er när ni var i amerikat kan jag inte sluta använda det!
men ja, blir ju asos.com som man får välja på nu.

Miss Rascal sa...

Finns overallt har, sag bara till! :)