torsdag 7 januari 2010

Det hemska badrummet....




När vi flyttade in på tjuettan så såg hela huset ut som ett furupalats, men inte nog med det. Badrummet var "nyrenoverat" visst det är fräscht med värmeslingor, men valet av golv, kakel och lampor.....please! Det är ju inte helt billigt att renovera badrum så man tager vad man haver. Det första jag gjorde var att klippa till leopardvinyl till kaklet som var terracotta/guld mönstrat. Spegeln lika så... Lite piff och måleri, så får det bli. Här är lite före efter bilder, egentligen så är planen att byta lamporna men nu får det vara så här så länge....Golvet är fortfarande en katastrof, funderar på att måla det. Nån som har målat klinkergolv?

7 kommentarer:

Anna sa...

Jag har en vän som målat klinkergolv det blev tyvärr inte så bra. Flagade snabbt och de fick snabbt byta ut det. de gjorde precis som man skulle enligt fackaffär och köpte rätt färg m.m.

Lundgreen sa...

Tycker det ser helt okay ut jag!
om man tänker bort guld lamporna;-)

VARNING! MÅLA INTE KLINKERGOLV!!

även om dom säger att det går är det bara nonsens det fäster skitdåligt på plattorna sen när du dammsuger,tappar en deo eller liknande mm så lossnar bitar av färgen! det enda ställen det fäster ordentligt på är i fogarna! har sett målade klinkers och det såg ut som s.k.i.t:-) bättre att lägga uppakattningsvis 5000kr på ett nytt klinkergolv!

förslagsvis chokladbrunt så syns inte om nån skiter bredvid!

ps: ja jag har varit med om det i samband med städning efter en fest! tack för det:-/

psx2: fick bild av ludde på eran nyårshuvudrätt("korven" i brödet) hmm vad tyckte gästerna om det??:-)

ha det så bra// Lundgreen

Tjuettan sa...

Okej...men du jag har ju målat lamporna svarta....Trevlig fest, varför missade jag den?

lundgren sa...

aaaa de missade jag!! blev ju fint de!

vad missade du korven i brödet eller festen?

Tjuettan sa...

Din fest med snedbajsaren!

Miss Rascal sa...

Ser ju snyggt ut!

Vi vill ha ett rosa badrum (toalett, badkar, handfat) med svarta vaggar men min karl sager att vi inte ska bry oss om det for vi ska nog inte bo kvar har om fem ar.
Giv mig styrka...

Vi har beige toalett, badkar och handfat. Uuusch! Fick I alla fall mala om vaggarna, fonsterbradet och golvet, allt i vitt, sag sjukt mycket battre ut (var morkbrunt innan) men det ar ju fortfarande inte rosa och svart.

tomten sa...

de va många år sen och det som va så sjukt va att de bara va typ 10 pers på festen och vi kände alla bra, festen va hos en kompis vi hade den tillsammans så när vi städade dagen efter så hade nån typ "slajdat" på ringen så de va en ca 3 dm lång brun rand och en klick på golvet:-/ urk