söndag 11 april 2010

Second hand till sonen...


I veckan var jag på en "barn second hand-butik" i årsta. Jag hittade två denimskjortor till mr Blue Eyes. Butiken kändes helt okej, fräsch och bra priser. Jag betalade 40.- stycket för skjortorna. Den mörkblå är från h&m, ni som kommer ihåg märket rocky vet att den inte är från igår. Den ljusa är GAP. Fina skjortor till en fin pojke.

3 kommentarer:

Helena sa...

Hejhej!
Jag köper alltmer på second hand vad gäller kläder till ungarna. Köpte ett par Lee-jeans till min åttaåring nu senast. Det var halva priset så jag fick ge 7.50!! Übernöjd.... Jag bor ett par mil ifrån Vänersborg, i Dalsland. Har du vägarna runtikring så hör av dig så ska du få en bunt med loppistips! ;-))))

Marica sa...

Var i Årsta ligger denna secondhand-barnbutik? Är på jakt efter bra secondhand till min plutt, det är inte helt lätt. Brukar gå till Emaus på Götgatan, men där är alltid så urplockat :(

Tjuettan sa...

Den ligger på årsta torg, heter det så? Det är ett torg å lite butiker, å folkets hus. Kommer tyvärr inte ihåg vad den heter... Jag har en kopis som bor där hon tipsade mig om den. Klart värt ett besök!